Voor de derde keer organiseren de Rotary Club Zeist en Rotaract Utrechtse Heuvelrug de Santa Run!

Na een jaartje afwezig te zijn geweest als organisator van de Rotary SantaRun pakken wij dit jaar de draad weer op. Vlak voor de kerst zal dit jaarlijkse fenomeen zal plaats vinden. Op Zaterdag  22 december 2018 zal rond 14:00 het startschot klinken op het Emmaplein vanaf de kerstmarkt bij Winterwonderland Zeist!

Het centrum van Zeist moet op zondagmiddag 22 december rood zien van de kerstmannen, kerstvrouwen en kerstkinderen.
Zeist houdt een echte Santa Run, zoals die is overgewaaid uit Amerika. De achterliggende gedachte is de bijdrage aan een goed doel: Sportdag voor G-Sporters voor mensen met een beperking. Deze regionale sportdag voor mensen met een beperking zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2019 op het complex van Schaerweijde.

Tevens ondersteunen wij het gemeenschappelijke doel van alle de Rotary SantaRuns in Nederland. Dit doel is: De Draagbare kunstnier van de Nierstichting.

Doe mee met de 3e Rotary Santa Run in Zeist en steun daarmee de goede doelen.

De startnummers en kerstpakken kunnen via deze site worden besteld. De deelnemers ontvangen naast startnummer en rood kerstmannen pak een consumptie bon van WinterWonderland Zeist. Onder de deelnemers zullen aantrekkelijke prijzen worden verloot, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Zeist.

De kerstpakken en startnummers kunnen vanaf 2 uur voor de start met uw startbewijs worden afgehaald op de Kerstmarkt bij WinterWonderland Zeist.

Tot ziens op 22 december!